Reede õhtul oli vool ära ka Kuressaares

Reede varahommikul kell 6.04 Sikassaare piirkonna alajaamast alguse saanud ulatuslik voolukatkestus, mis jättis vooluta Aste ja Kaarma kandi, pool Kuressaare linna ja Vätta poolsaare, suudeti sama päeva pärastlõunaks likvideerida.

Poolt Kuressaaret tabas aga pärast tööpäeva lõppu uus voolukatkestus. “Õhtune voolukatkestus Kuressaares algas kell 17.54 ja selle põhjustas iseeneslik kaablirike Kuressaare linnuse lähedal,” ütles Elektrilevi OÜ kommunikatsioonispetsialist Kaarel Kuusk. Tema andmetel olid reedel Saaremaal rikete tõttu mõnda aega vooluta 1934 majapidamist.

Eile pärastlõunase seisuga oli Elektrilevile Saaremaalt kahjunõude esitanud üks klient. “Kahju hüvitamine või mittehüvitamine selgub menetluse käigus,” lausus Kuusk.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 292 korda, sh täna 1)