Michal ja Laanet aitasid muhulast (19)

Kalle LaanetMuhus elav Katrin Pauts uuris riigikogu Reformierakonna fraktsiooni esimehelt Kristen Michalilt, kas too saaks talle paar pakki kassitoitu tuua. Michal vabandas, et pole parasjagu Muhus ja saatis enda asemel kassitoitu viima saarlase Kalle Laaneti, vahendab Delfi.

Pautsi sõnul sai kõik alguse sellest, et ta oli parasjagu Facebookis humorist Mart Juure seinal. Mart ja sõbrad vahetasid muljeid, kuidas poliitikud on igal pool ukse taga ja tänavanurkadel, Mart Juur püüti näiteks kinni, kui ta üritas apteeki siseneda.

“Mina, maaelanik, väljendasin hämmingut, et meie kandis ei käi küll kedagi. Siis hüppas nagu ilmutus platsi Kristen Michal, kes kuulutas, et lähim kandidaat on Kalle Laanet ja küsis mu aadressi,” meenutas Pauts.

Katrin Pauts leidis, et poliitik võiks tulla ja tuua kaks pakki Whiskasi kassitoitu. “Mul on nimelt kuus kassi ja poodi pikk maa,” selgitas Pauts.

Suur oli Katrin Pautsi üllatus, kui Kalle Laanet ilmuski ta Facebooki seinale ja kurtis, et kohe ei saa tulla, teed on libedad, ja lubas tulla järgmisel päeval. Poliitik pidas sõna ja oli järgmisel päeval kohal.

“Olen vapustusest täitsa keeletu ja tänan Kallet ja Kristenit oma kasside poolt,” võttis Pauts jutu kokku.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 192 korda, sh täna 1)