Saare laulupoisid “Laulukarussellis”

Homme esineb ETV populaarse laulusaate “Laulukarussell 2015” kolmandas eelvoorusaates Saaremaa ühisgümnaasiumi 5. klassi poiss Martin Vesberg, kes pääses lõppvõistlusele kui Saaremaa Laululinnu vanema vanuseastme võitja. Tema juhendaja on Riina Laanes.

Eelmisel pühapäeval laulis saates Saaremaa Laululinnu 8–10-aastaste vanuserühma võitja Oliver Leppik, kelle juhendaja on Helle Rand. Peagi selgub ka, millal on eetris Saaremaa Laululinnu kõige noorema vanuseastme võitja Robert Paul McCarthy (juhendaja Pilvi Karu).

“Laulukarusselli” juhib Kristo Elias ja lauljaid saadab ansambel Urmas Lattikase juhatusel.

Sel hooajal jõuab televaatajate ette kolme vanuserühma 96 paremat maakondade ja linnade lauljat. Kaheksast eelvoorusaatest valib zürii välja 24 lauljat poolfinaalsaadetesse ja finaalkontserdil võistleb 12 last. Lisaks osaleb võistlusel üks üllatuslaulja ehk laulja, kelle on telefonihääletusega oma lemmikuks valinud televaatajad. “Laulukarusselli” kolmas saade on ETV ekraanil homme kl 18.40.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 482 korda, sh täna 1)