Politsei nabis kinni autovargast lõbusõitja (4)

Kuressaare politsei pidas kinni 20-aastase noormehe, keda kahtlustatakse nelja auto omavolilises kasutamises ja varguse toimepanekus.

13. jaanuaril vahistatud noormehele on esitatud kahtlustused 1. jaanuaril toimepandud varguses ja sõiduauto omavolilises kasutamises ning 8. jaanuaril sõiduauto omavolilises kasutamises. Lisaks sellele on talle esitatud kahtlustused sõiduautode omavolilises kasutamises 2014. aasta 4. juulil ja 14. detsembril.

Kahtlustuse kohaselt käis noormees 1. jaanuari öösel Kuressaares Rohu tänaval lukustamata majas, varastas sealt raha ja võttis autovõtmed ning sõitis hoovi pargitud Chrysleriga minema. Selle autoga sõitis ta Sepa tänaval hoovi, kus põhjustas liiklusõnnetuse. 8. jaanuaril kella poole kahe paiku öösel võttis ta Kuressaares Pärna tänaval maja hoovist omavoliliselt kasutada sõiduauto Opel ning sõitis sellega Karja ja Kevade tänava ristmikul võssa.

Eelmisel aastal ööl vastu 4. juulit võttis sama noormees Kuressaares Põhja tänaval maja hoovist kasutada sõiduauto Moskvitš ja see auto leiti hiljem Põhja tänavalt avariilisena. 14. detsembri varahommikul võttis ta omavoliliselt Talve tänavalt sõiduauto Audi, mis leiti järgmisel päeval.

Nii politsei kui ka prokuratuur pidasid vajalikuks taotleda eeluurimise ajaks noormehe vahi alla võtmist, kuna vabaduses olles võib ta jätkata süütegude toimepanemist. Kuressaare politseijaoskonnas on algatatud kriminaalmenetlus, eeluurimist juhib Lääne ringkonnaprokuratuur.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 956 korda, sh täna 1)