Linnavõim tänas tegijaid

Eile õhtul oli pool tuhat inimest oodatud Kuressaare kultuurikeskusse linnapea ja linnavolikogu esimehe vastuvõtule. Kindlasti oleks kutse saajaid võinud olla palju rohkemgi, sest tublidest inimestest meil puudust pole.

Traditsiooniliselt jagati vastuvõtul kiitust ja tunnustati parimatest parimaid. Ka sel aastal said aunimetuse parim hoolekandja, tervishoiutöötaja ja linna kauaaegsed töötajad. Äramärkimist leidsid aasta tegu kultuuris ja hariduses, parim sportlane ja noorsportlane ning välja kuulutati ka aasta korrakaitsja.

Tunnustamist leidsid tublid majavärvijad ja piirdeaedade ehitajad, väikesed ja suured tööandjad. Aasta teoks peeti aga sügisel toimunud opereti- ja balletifestivali “Estoonlastelt saarlastele”. Teatrimees Aarne Mägi sai linna kaunite kunstide stipendiumi.

Kõik see näitab, kui mitmekülgne on elu Kuressaare linnas. Sama tegusaks kujuneb loodetavasti ka alanud aasta. Muidugi on oma osa selles ilmataadil – toob ju soe ja päikseline suvi Saaremaale ja Kuressaarde rohkem turiste. Kohalikud hoolitsevad aga selle eest, et külalistel oleks siin meeldiv olla.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 283 korda, sh täna 1)