Vallavalitsus sai ametisse

POOLT: Uus volikogu on Urmas Lehtsalu juhtimisel üles näidanud üksmeelt. Foto: Raul Vinni

POOLT: Uus volikogu on Urmas Lehtsalu juhtimisel üles näidanud üksmeelt. Foto: Raul Vinni

Oma teisel istungil valis Lääne-Saare volikogu ühehäälselt vallvanemaks Andres Tinno.

Volikogu esimehe Urmas Lehtsalu poolt vallavanema kandidaadiks esitatud Andres Tinno valituks osutumises vaevalt et keegi kahtles. 18 kohal olnud volikogu liiget hääletasidki üksmeelselt Tinno poolt.

Samaoodi ühehäälselt kinnitati ka vallavalitsuse koosseis, kuhu kuuluvad lisaks Tinnole Tiina Luks, Urmas Sepp, Helle Alas, Jaanika Tiitson ja Koit Kelder. Luks ja Sepp on ka abivallavanemad. Tiitson ja Kelder on lihtsalt vallavalitsuse liikmed. Asendusliikmetena tulid volikogusse Urmo Talistu, Villi Pihl ja Annela Näälik.

Volikogu valis ka komisjonide esimehed ja aseesimehed. Arengu- ja majanduskomisjoni juhib Mart Maastik ja aseesimees on Ülar Tänak. Hariduskomisjonis on Villi Pihl ja Liia Raun, kultuuri- ja spordikomisjonis Priit Penu ja Pille Mägi, külaelu komisjonis Tõnu Munk ja Mati Mägi ning sotsiaalkomisjonis Koit Voojärv ja Maret Metsmaa. Nüüd tuleb komisjoni juhtidel leida komisjonidesse ka liikmed. Ainsana valiti täies koosseisus revisjonikomisjon. Seda juhib Maidu Varik, aseesimees on Annela Näälik ja liige Arvi Hallik.

Põhjatäht

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 65 korda, sh täna 1)