Arestimajja tahtis 30 inimest

Kuressaare arestikambri pensionile siirdunud kauaaegse töötaja, 79-aastase Rein Jakobsoni ametikohale oli soovijaid 30 ringis.

“Saaremaal on üsna tavapärane, et spetsialisti ametikohale, mis ei eelda politseilist ettevalmistust, ongi kandidaate umbes 30,” ütles politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Kaja Grak. Ta lisas, et kõik kandidaadid olid väljastpoolt PPA-d. Sobiva töötaja valisid politseijaoskonna esindajad ja personalitöötaja.

Kaja Graki sõnul on arestimaja töötaja spetsialist, seega mitte politseiametnik. Töötaja valimisel osutus määravaks tema motivatsioon seda tööd teha ja valmisolek vastutus võtta. Arestikambri töötaja töö on vahetustega, üks vahetus kestab 12 tundi. Kuressaare arestikambris töötab kuus inimest. Uus töötaja alustas oma ametipostil eile.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 907 korda, sh täna 1)