Orissaare perearst tähistab juubelit püstijalaetendusega (9)

Eile jõudis Orissaare perearst Elo Lember elu viiekümnenda verstapostini. Et seda aga vääriliselt ja lustakalt tähistada, on kõik oodatud täna keskpäeval Orissaare spordihoonesse.

“Kõik on oodatud, kes vähegi tahavad,” ütles vastne juubilar, lisades, et tema mõte on tähistada juubelit veidi teistmoodi. Nimelt kavatseb ta rahvale veidi meelelahutust pakkuda. Niisiis on juubilar oma mõtted paberile pannud ja kannab need rahvale püstijalaetendusena ette. Pärast etendust saavad soovijad teda õnnitleda. “Aga õnnitlemine ei ole esikohal,” kinnitas Elo Lember. Ta lisas, et tema soov on, et kõik lahkuksid ürituselt rõõmsalt ja heas tujus.

Üldarstiks õppinud ja hiljem perearsti kursused läbinud Elo Lembril täitus 2. jaanuaril 17 aastat perearstina töötamist. Küsimusele, mis on selles ametis eriliselt rõõmu valmistanud, vastas ta, et eks ikka see, kui saad inimesi aidata. “Kõik on läinud nii, nagu olen tahtnud, ja midagi erilist toimunud ei ole,” märkis ta, tähendades samas, et heameelt tunneb ta muidugi ka sellest, et kõik perearsti ruumid on remonditud. Tähelepanuväärne on ka fakt, et Elo Lember sündis samas majas, toonases Orissaare haiglas, kus ta praegu töötab.

Lember ütles, et ka praegu on keeruline aeg ning ei ole teada, mis perearstisüsteemist üldse saab. “Mina jään küll praegu kohale, aga inimesed võiksid olla rohkem tänulikud, et neil üldse veel spetsialiste, õpetajaid, arste, apteekreid kohapeal on,” ütles ta. Elo Lember on aktiivne ka väljaspool tööd. Ta kuulub nii MTÜ Orissaare Sport juhatuse kui ka SA Orissaare Spordihoone nõukogu koosseisu ning on ka kergejõustikutreener.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 722 korda, sh täna 1)