Saarepiiga asus aega teenima (2)

Sel nädalal toimus 2015. aasta esimene ajateenistusse kutsumine. Oma riigikaitselist kohustust läheb täitma ligi 300 kutsealust.

Kaitseressursside ameti avalike suhete nõuniku Anne Osveti andmeil tuli Saare maakonnast ajateenistusse 17 noormeest, kelle põhiline teenistuskoht on vahipataljon. Vabatahtlikult asus ajateenistusse seekord ka üks saarlanna. Tema asus teenima õhutõrjepataljonis.

Üldse on seekord vabatahtlikult ajateenistusse läinud kuus neidu, kes teenivad pioneeripataljonis ja õhutõrjepataljonis. Enamik noormeestest alustas ajateenistust vahipataljonis ja mereväebaasis, aga ka tagalapataljonis, Viru jalaväepataljonis ja teistes väeosades.

Kaitseministri määruse järgi on järgmine ajateenistusse kutsumine 27. nädalal ja siis asub aega teenima ligi 1700 kutsealust.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 792 korda, sh täna 1)