Linnajuhid annavad jõulutoetuse heategevuseks (2)

Linnajuhid annavad jõulutoetuse heategevuseksKuressaare linnavalitsuse liikmed annavad neile 2014. aasta lõpul makstud jõulutoetuse linna organisatsioonidele heategevuseks.

“Soovin toetada neid, kel kõige rohkem abi tarvis. Tunneli lõpus peab ikka valgus paistma ning naiste ja laste varjupaik Laurits teeb selles osas meie linnas ääretult vajalikku tööd,” ütles linnapea Hannes Hanso, kes annetab varjupaigale 125 eurot. Lauritsale kingib oma 125-eurose toetuse ka abilinnapea Taavi Kurisoo ja 100 eurot annab haridusosakonna juhataja Tiia Leppik. Ülejäänud summaga toetab Leppik Saaremaa ühisgümnaasiumi väikeklassidele vahendite soetamist.

Arendusosakonna juhataja Simmo Kikkas toetab 100 euroga MTÜ-d Saaremaa Lemmikloomade Turvakodu.

Abilinnapea Madis Kallas (fotol) annab lisaks saadud jõulutoetusele ära nõukogude juhtimise eest saadavad töötasud. Tema raha, kokku 210 eurot, läheb Saarte mängude assotsiatsioonile spordistipendiumi väljamaksmiseks.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 424 korda, sh täna 1)