Pikal tänaval põles kaarhall (FOTOD)

Foto: Tambet Allik

Foto: Tambet Allik

Eile kell 12.36 said päästjad teate tulekahjust Kuressaares Pikal tänaval. Helistaja sõnul põles kaarhall lahtise leegiga. “Teataja sõnul oli hoones sees kuus inimest, keda hakati samal ajal hädaabinumbrile helistamisega evakueerima,” ütles Lääne päästekeskuse kommunikatsioonijuht Kristi Kais. “Prooviti ka ise tuld kustutada, aga sellega ei saadud hakkama,“ lisas ta.

Päästjate saabudes oli viilhalli teine korrus paksu suitsu täis ja hoonesse sisenesid suitsusukeldujad. Tulekahju lokaliseeriti kell 12.54. Järgnes järelkustutus ja ruumide ventileerimine. Kell 13.26 tulekahju likvideeriti. “Vigastatute kohta infot ei ole,” kinnitas Kais.

Kustutustöid juhatanud meeskonnavanem Alar Raamat pakkus, et hoone teisel korrusel võis põleda vaid paari ruutmeetri suurune ala. “Nüüd ventileerime veel ruumid,” selgitas ta eile sündmuskohal.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 157 korda, sh täna 1)