Lugemishuvilised saarlased

Saare maakonna keskraamatukogus enim laenutatud teoste hulgas leidub nii kriminulle kui ka romantilise sisuga raamatuid. On mõistetav, et edetabelis figureerib ka kohustuslik kirjandus ja selles on nii välis- kui ka kodumaiste autorite teoseid. Keskraamatukogu andmetel on lugejaidki veidi juurde tulnud, võrreldes 2013. aastaga.

Seega on rõõm tõdeda, et lugemine on endiselt au sees ja huvi pakuvad eripalgelised teosed. On ju maailmgi eripalgeline ja nii on ka iga kirjaniku nägemus sellest üpris omalaadne.

Igapäevane infomüra võib inimese lõpuks enda alla matta, kuid kindlat ideed kandev hea raamat pakub ja tekitab mõtteainet veel kaua pärast lugemist. Seega oleks hea, kui leiaksime aega ka raamatute jaoks. Just nendes peituvad tihtipeale kandvad ideed, mis kujundavad ja loovad arusaamu, millest lähtudes tõlgendatakse kõike ümbritsevat.

Mida eripalgelisem loetud kirjandus aga on, seda enam osatakse loetut, nähtut ja kuuldut mõttes oma kohale seada.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 82 korda, sh täna 1)