Lätis kadunud lohesurfarit otsitakse ka Saaremaalt (2)

Üleeile Läti rannikul kaduma jäänud lohesurfari tuttavad paluvad ka eestlaste abi, lootes, et ehk on hoovused või tuul kadunud mehe siiapoole toonud. Renars Mileika jäi kadunuks laupäeval kella 16 paiku, kui ta surfas Kolka neeme tipus, ligikaudu 400 m kaugusel rannast.

Politsei pressiesindaja Kaja Grak ütles Saarte Häälele, et vastavalt võimalustele on nii Pärnu- kui ka Saaremaal saadetud patrulle neisse piirkondadesse, kus on võimalik rannikul otsinguid korraldada. “Informeeritud on ka kohalikke kalureid ja vabatahtlikke merepäästjaid, kuid siiani ei ole kaduma jäänud surfarit leida õnnestunud,” lausus Grak.

Ka Lätis pole Mileika ulatuslikud otsingud rannas, merel ja õhust seni tulemusi andnud.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 465 korda, sh täna 1)