Horoskoobid on suurimad klikimagnetid (3)

Vähe sellest, et eelmise aasta horoskoop on enam kui 55 000 klikiga kujunenud Saarte Hääle kõigi aegade suurimaks hitiks, ka Edda Pauksoni 2015. aasta horoskoop on tõusnud wp.saartehaal.ee-s loetavuselt viiendale kohale.

Pauksoni 2015. aasta horoskoop on alates avaldamisest 1. jaanuaril kogunud viie päevaga üle 22 000 kliki.

Eelmisel aastal Saarte Hääle veebiküljel avaldatud lugudest saavutas teise koha suvisest traagilisest tuleõnnetusest rääkinud fotolugu. Jaanipäeva paiku juhtunud õnnetuse kohta on eilse seisuga loetud 10 116 korral.

Kolmandale ja neljandale kohale loetavuse TOP 10-s kerkisid mullu vastavalt 9144 ja 8527 klikiga eelmise aasta märtsis avaldatud uudised kohtuprotsessist noorte inimröövlite üle. 7699 korda on loetud septembri alguses avaldatud uudist Kuressaares Kaare tänaval avatud hause-muusika peopaigast Tehnoülevaatus.

Kuuendal ja seitsmendal kohal olid kurvad uudised Loode tammiku matkarajalt surnuna leitud õpetaja ja Muhust kadunud noormehe surnukeha leidmise kohta. Kohalt number 8 leiab mullu novembrikuus Saarte Hääles avaldatud uudise “Kuressaares õppiv Mehhiko noormees otsib uut kodu”, mida on loetud juba 6564 korral.

Vaid paarsada klikki vähem on kogunud videoga uudis “Kuressaare poiss tegi onu sünnipäevaks räpidebüüdi”, mis ilmus lehes 1. augustil.

Ainsa arvamusloona jõudis eelmise aasta klikimagnetite hulka Kuressaare Ristiku lasteaia õpetaja Piret Kaasiku kirjutis “Haige lapse koht on kodus”. Lugu on loetud 6239 korral.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 328 korda, sh täna 1)