Eesti parim body-fitnessist on Darola Kruusik (2)

Eesti kulturismi ja fitnessi liidu pidulikul spordiaasta lõpetamisel Tallinnas kokteilibaaris Butterfly Lounge tunnistati parimaks body-fitnessistiks Darola Kruusik.

“Olen meeldivalt üllatunud ja tänulik selle auhinna eest,” ütles Darola Kruusik, kes ei osanud oma sõnul midagi sellist oodatagi. “Aasta 2014 oli minu jaoks väga põnev ja edukas. Euroopa meistrivõistlustelt saadud kogemus ja emotsioonid andsid tohutu motivatsioonilaengu.”

Kruusik on väga tänulik toetajatele ja neile, kes temasse uskusid ja oskasid talle õigeid julgustavaid sõnu öelda. Tema suurim eesmärk 2015. aastal on jälle Euroopa meistrivõistlustel võistelda ja veel parema vormiga silma paista. “Muidugi on plaan osaleda ka väiksematel võistlustel ja seekord tahaksin ka sügisel võistelda.”

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 183 korda, sh täna 1)