Saaremaa sai regionaalprogrammist 83 000 eurot

Regionaalsete investeeringutoetuste programmi II voorus said Saaremaalt esitatud projektid kokku 82 946 eurot.

Programmi komisjon otsustas saarlasi toetada järgmiselt: Orissaare lasteaia ventilatsiooni ehitamise I etapp 31 956 eurot, Saaremaa puuetega inimeste koja õueala asfalteerimine 19 365 eurot ja Kuressaare lossipargi mänguväljaku rekonstrueerimine 31 625 eurot.

Lõppenud aasta esimeses voorus eraldas programm Saaremaale 63 912 eurot, mis jagunes võrdselt Orissaare kultuurimaja ja Pärsama lasteaia vahel.

1998. aastast tegutseva regionaalsete investeeringute programmi eesmärk on toetada laste, noorte, perede, vanurite ja puuetega inimeste hoolekande, õppimise, sportimise ja vaba aja veetmise tingimuste parandamist.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 451 korda, sh täna 1)