Politsei jaoks möödus aastavahetus rahulikult

Aasta viimasel päeval, 31. detsembril registreeriti Saare maakonnas neli väärtegu. “Neist kolm olid liiklusseaduse vastu eksimised  ja üks vargus,” ütles Kuressaare politseijaoskonna patrullitalituse juht Matis Sikk.

Politseile oli aasta viimasel päeval neli väljakutset. Kainenema viidi üks isik ja üks peeti kinni varguses kahtlustatuna. “Selle aasta esimesel päeval registreeriti neli väärtegu: üks alaealine oli tarvitanud alkoholi, veel oli üks pisivargus ja kaks liiklusseaduse rikkumist. Väljakutseid saime 16, kainenema paigutati kaks isikut,” loetles Sikk.

Patrullitalituse juhi sõnul teatati politseile neljast kaklusest või isikutevahelisest konfliktist.

“Asjaolud on täpsustamisel ja seejärel otsustatakse, kas algatada kriminaalmenetlus või mitte,” lisas ta.

Menetlust alustati, uurimaks ööl vastu 1. jaanuari Rohu tänava eramus seeskäimist. “Asjaolud on selgitamisel. Kes majas sees käis, on samuti selgitamisel,” ütles Matis Sikk.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 653 korda, sh täna 1)