FOTOD: Lahetagusel läks uusaasta ööl puhkemaja tuleroaks (6)

Autor: Irina Mägi

Autor: Irina Mägi

1. jaanuari öösel kell 0.19 sai häirekeskus teate, et Salme vallas Lahetagusel põleb elumaja lahtise leegiga. Päästjate kohale saabudes avastati, et lahtise leegiga põles turismitalule kuuluv kahekorruseline rookatusega palkhoone.

Tulekahju lokaliseeriti kell 1.40, ent hoonest jäid püsti vaid seinad – katus ja maja sisustus hävisid tules. Päästjad hoidsid siiski ära tule leviku lähedal asuvatele hoonetele.

Kohapeal kustutustöid juhtinud Kuressaare päästekomando operatiivkorrapidaja Mihkel Kombe sõnul jõudsid esimestena sündmuskohale Kihelkonna päästekomando päästjad, seejärel Kuressaare päästekomando paakauto, Salme ja Karala vabatahtlikud ning hiljem veel ka Kuressaare päästekomando põhiauto, mis saabus Võhmalt.

Kustutustööd lõpetati kella 04.07 ajal. Tulekahju tekkepõhjuse selgitab menetlus. Inimesed õnnetuses kannatada ei saanud.

Fotod: Irina Mägi

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 3 191 korda, sh täna 1)