Head inimesed toetasid laste- ja naistevarjupaika (1)

Kuressaare Laurentiuse kirikus toimunud heategevuskontsert tõi Kuressaare laste- ja naistevarjupaigale 387 eurot ja 31 senti.

“Heategevuskontsert läks väga hästi,” ütles varjupaiga juhataja Anneli Jakobsoo, rõõmustades, et inimesed jätkuvalt tahavad head teha. “Tullakse ju võimsat kontserti kuulama ja jõulude eel inimeste süda avaneb.”

Kontserti tuli kuulama üle saja inimese. Kontserdi salvestas Pildiraadio. Esinesid Laurentiuse koguduse segakoor Sauer (dirigent Ester Soe), Saaremaa meeskoor SÜM (dirigendid Mari Ausmees ja Ester Soe). Organist oli Rita Naaber ning kaastegev oli Kuressaare muusikakooli saksofonikvartett Matis Männa juhatusel.

Naiskodukaitse Saaremaa ringkonna esinaine Raili Nõgu ja Orissaare jaoskonna esinaine Anneli Pitk andsid varjupaigale üle Kaitseliidu Saaremaa maleva jõulupeol kogutud 356 eurot, mis koguti nii oksjoni kui ka loteriiga. Lisaks olid Orissaare jaoskonna poolt veel tee ja mesi. “Hea, et on koht, kuhu minna neil, kes seda vajavad,” märkis Raili Nõgu.

Anneli Jakobsoo sõnul tahetakse annetatud raha eest kõigepealt soetada varjupaigale uued voodipesuvarud, mis on otsakorral. Samuti on vaja kodutehnikat kööki ja mänguasjade jaoks üht riiulit.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 265 korda, sh täna 1)