Triigi–Sõru laevapiletite eelmüügi mahud suurenevad

2015. aastast muutuvad Saaremaa ja Hiiumaa vahelise laevaühenduse piletite eelmüügi mahud. Senise 75 liinimeetri asemel suureneb e-piletite müügimaht ühele reisile 90 liinimeetrini.

Väinamere Liinide teenindusjuhi Anu Hiiuväina sõnul on parvlaeva Kõrgelaid eripärad väike mahutavus ja hõre sõidugraafik, mis võib põhjustada sõidukite laevast mahajäämist ja tühisõite sadamasse. “Kui suhtlesime erinevate huvigruppidega, kerkisid esile soovid ja vajadus, et Sõru–Triigi liinil oleks võimalik osta senisest enam pileteid eelmüügist, et kindlustada laevale pääsemist,” selgitas Hiiuväin. Ta lisas, et piletite eelmüügi maht suureneb üldjärjekorra arvelt.

Triigi–Sõru liini parvlaev Kõrgelaid mahutab keskmiselt 130 liinimeetrit sõidukeid. Uuest aastas suureneb e-piletite müügimaht reisile 90 liinimeetrini ja sadamast pääseb laevale 40 liinimeetri jagu sõidukeid.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 118 korda, sh täna 1)