Kuressaare tõmbenumber (2)

Kabaree on liialdamata üks suuremaid, populaarsemaid ja publikurohkemaid meelelahutusüritusi tervel Saaremaal. Saaremaa ühisgümnaasiumi üheteistkümnendike kabareest räägitakse nii enne kui ka pärast etendusi. Suurejoonelise lavastuse heast mainest annab tunnistust kõnekas fakt, et etendusi tellitakse asutuste ja ettevõtete pidudele juba siis, kui proovid alles käivad. Seega enne, kui keegi üldse näinud on, mis toimuma hakkab.

Pole vist vaja öelda, et vaatama tasub kabareed kindlasti minna, sest vaeva on noored ja ka nende klassijuhatajad näinud kõvasti. Ei saa nad ju kuidagi eelmistele aastakäikudele alla jääda ja latt on seatud väga kõrgele. Kehvemini tegemine käiks asjaosalistele au pihta.

Kogu melule aitavad kaasa tublid sponsorid, keda noored usinalt otsinud on. Kuigi dekoratsioonid ja kostüümid valmistatakse ise, läheb nende tegemine maksma siiski päris palju. Ega muudmoodi saagi kõrgel tasemel meelelahutust pakkuda. Kahju vaid, et üks avaliku sektori asutus, millel oleks lausa moraalne kohustus SÜG-i noorte kabareed piskuga toetada, ei ole seda teinud.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 466 korda, sh täna 1)