Solistica lõppvõistlusele pääses viis saarlast (3)

Kuressaare gümnaasiumis 30. jaanuarist 1. veebruarini toimuva Eesti noorte lauljate konkursi Solistica 2015 eelvooru registreerus tänavu rekordarv – 156 – soliste.

Laulude demosalvestusi saadeti Harju-, Ida-Viru-, Järva-, Lääne-, Lääne-Viru-, Põlva-, Pärnu-, Rapla-, Saare-, Tartu-, Valga-, Viljandi- ja Võrumaalt. Lõppvõistlusele pääses igast vanuserühmast kindel arv osalejaid: 4.–6. klassist 19 lauljat, 7.–9. klassist 19 lauljat ja 10.–12. klassist 21 lauljat. Saaremaa noori lauljaid on nende seas kokku viis.

Esimesest vanuserühmast pääses lõppvõistlusele Annabel Kallas (Kuressaare muusikakool, juhendaja Kairit Sepp), teises vanuserühmas laulab saarlastest Carmen Verhovitš (Kuressaare gümnaasiumi huvikool Inspira, juhendaja Pilvi Karu) ja kolmandas vanuserühmas on finalistide hulgas Kristiin Koppel (huvikool Inspira, juhendaja Pilvi Karu), Reet Koppel, (huvikool Inspira, juhendaja Pilvi Karu) ja Teele Tilts (huvikool Inspira, juhendaja Pilvi Karu).

Lõppvõistlusele pääsenud saavad oma ülesastumise registreerida kuni 12. jaanuarini.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 383 korda, sh täna 1)