Asko Esna sai aasta noortetreeneri tiitli

Asko Esna sai aasta noortetreeneri tiitliVõrkpallihooaja Tartus toimunud pidulikul lõpetamisel pälvis aasta noortetreeneri tiitli ka Saaremaa spordikooli noortetreener Asko Esna (fotol).

“See on ikka üllatus,” tunnistas Asko Esna, lisades, et kohe oma treeneritöö esimesel aastal selline tunnustus saada oli ikka väga ootamatu. “Möödunud hooaeg oli alles sissetöötamise aasta, kuid usun, et paljud asjad on paika loksunud. Samas on õppida veel palju.”

Kõige enam on Asko Esna rahul sellega, et A-vanuseklassis on võistkond väga edukalt esinenud. Kripeldama jäi natuke eelmise hooaja U-14 vanuseklassi 8. koht, sest finaalturniir mängiti õues ja poisid täielikult sellega ei harjunudki. Lähemal ajal on eesmärgiks mängida hästi maakonna võrkpallikarikavõistlustel ja jõuda esimese nelja parema hulka.

Aasta noortetreeneri tiitli said veel Rando Ringmets (Selver Tallinn), Ülari Kaibald (Hiiumaa VK), Raivo Jeenas (Võru VK), Ingrid Kangur (Kohila VK) ja Jaan Prass (VK Täht).

Parimateks noorvõrkpalluriteks nimetati rannavõrkpalluritest Gerli Gull ja Laura Jõgi.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 214 korda, sh täna 1)