Teedel valitseb jäiteoht (7)

Teisipäevahommikused libedad teed põhjustasid mitmel pool teelt väljasõite. Lääne prefektuuri pressiesindaja Kaja Graki sõnul juhtus teelt väljasõite politseile teadaolevalt 4–5 korral ning politsei kutsuti sündmuskohale ühel korral.

Õnnetustes keegi vigastada ei saanud ja Graki kinnitusel olid kõik väljasõidud kahjukäsitlusjuhtumid.

Meelis Juhandi Kuressaare politseijaoskonnast ütles, et tema ise sattus sellise situatsiooni peale, et Kihelkonna maanteel oli viie kilomeetri ulatuses toimunud kaks väljasõitu.

“Ma ise sõites ei tajunud, et tee nii libe on, aga nii kui ma autost välja tulin, pidin pikali kukuma,” rääkis Juhandi, kelle sõnul juhtus üks õnnetustest Kuressaare–Kihelkonna maanteel Randvere kandis, kus aeglasemast sõiduautost möödasõitu üritanud autojuht lõpetas kraavis, ja teisel juhul kaldus auto lauges kurvis libedaga lihtsalt teelt välja.

Politsei manitseb jätkuvalt kõiki autojuhte libedatel teedel ettevaatusele ja rõhutab, et sõidukiirus tuleb valida teeoludele vastav.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 430 korda, sh täna 1)