Toomas Vara juhib võrkpalliliidu turundust

Foto: jalgpall.ee

Foto: jalgpall.ee

Tuntud meediajuht Toomas Vara (fotol) juhib 2. detsembrist Eesti võrkpalliliidu turundust.

Koos Toomas Varaga plaanib liit üle vaadata kogu oma turundusstrateegia, pannes senisest enam rõhku noortetööle, võrkpalliuudistele ja meie tipp-sportlaste avalikkusele tutvustamisele.

Toomas Vara sõnul on Eesti võrkpall spordiala, mis on üheaegselt nii Eesti kõige edukam pallimäng kui ka armastatud rahvaspordiala. “Võrkpall on demokraatlik spordiala, mida harrastavad nii naised kui ka mehed, nii talvel kui ka suvel, kõikjal üle Eesti, spordihoonetest randadeni. Liitusin tiimiga, et toetada selle toreda spordiala jõudmist senisest veel rohkemate inimesteni,” lausus Vara.

Toomas Vara on üheksa aastat juhtinud TV3 Eestit, ta on pikKa aega olnud Eesti ringhäälingute liidu juhatuse esimees. Samuti on ta töötanud Eesti jalgpalliliidu turundus- ja müügijuhina. Võrkpalliliidu turunduse juhtimise kõrvalt jätkab Vara ka Eesti ringhäälingute liidu juhina.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 181 korda, sh täna 1)