Saarte Hääle sünnipäevalisi oli ligi paar tuhat (2)

Saarte Hääle sünnipäevamelu nautides jäid toimetuse fotograafi kaamerasilma ette ka (vasakult) Luule Mägi, Katri Saagpakk-Põld ja Kristella Nook õhupalliga. Foto: Tambet Allik

Saarte Hääle sünnipäevamelu nautides jäid toimetuse fotograafi kaamerasilma ette ka (vasakult) Luule Mägi, Katri Saagpakk-Põld ja Kristella Nook õhupalliga. Foto: Tambet Allik

Ajaleht Saarte Hääl tähistas reede õhtul Auriga kaubanduskeskuses oma 8. sünnipäeva rahva suure lemmiku, ansambli Kõrsikud kontserdiga.

Kaubanduskeskuse turundusjuhi Egert Easti andmeil käis keskuses sel päeval umbes 7000 inimest. Samas saab välja tuua, et ajavahemikus kella 18-st kuni kella 20-ni – just sel ajal, kui kontsert ja sünnipäevatrall toimusid – külastas keskust külastajateloenduri järgi 2030 inimest.

Sünnipäevakringel kadus peolaualt juba enne kontserdi algust kui tõeliselt “soe sai” ja Saarte Hääle kirjadega õhupallid olid sel õhtul näpus pea igal teisel rõõmsameelsel pidulisel. Pärast pooleteist-tunnist kaunist kontserti, kus kõlasid kõik Kõrsikute paremad palad, said suuremad ja väiksemad fännid ka Bonzolt, Pehkilt ja Pässilt autogrammi küsida, mida lahke kolmik suurima heameelega jagas.

Saarte Hääle vastutav väljaandja Gunnar Siiner avaldas tänu kõigile, kes Saarte Hääle jõulueelsel sünnipäevakontserdil käisid. Samuti kuuluvad tema tänusõnad kõigile lehelugejaile jätkuva usalduse eest.

Et sarnaselt läinud aastaga, kui Saarte Hääl oma 7. sünnipäeval lugejaile Dave Bentoni kauni jõulukontserdi kinkis, jagus tänavuselegi kontserdile nõnda ohtralt publikut, kinnitas Siiner, et kontsertide traditsioon jätkub kindlasti. Veelgi enam, ajalehe vastutav väljaandja soovitas kõigil lugejail toimetusele oma suurematest lemmikutest teada anda: “Andke meile julgelt teada, kelle kontserti tahaksite järgmisel aastal kuulata!“

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 603 korda, sh täna 1)