Lühidalt spordist

Mario Paiste vise TOP 10 tipus

Korvpalli Balti liiga novembrikuu paremate tulemuste hulgas on esikohal BC Rakvere Tarvas 25-aastase ja 186 cm pikkuse saarlasest tagamängija Mario Paiste sireeni kõlamise hetkel tabanud keskjoonevise.

Seenioride korvpallimeistrivõistlustel viis meeskonda

Maakonna meesseenioride 2015. aasta korvpallimeistrivõistlustel osalevad Pihtla, Vesse, Tesman, Nasva ja SO3K. Avamängus võitis Pihtla Vesset 61 : 41, võitjate parimana viskas Gunnar Havi 20 ja kaotajate resultatiivseimana Rein Kuusk 13 punkti.

Saaliliigas viigilainel

Kaabeltau-Saaremaa saalijalgpalli liigas 2014/15 mängiti kolmas voor. Torgu ja Kaarma SK mängisid 3 : 3viiki, FC Smuuli ja FC Taritu 2 : 2 viiki.

Noot ja Liitmäe koondise kandidaadid

Eesti kergejõustikuliit esitles neljapäeval Euroopa U23 meistrivõistluste koondise kandidaate. Koondisesse, mis astub võistlustulle 9.–12. juulini Tallinnas toimuval U23 EM-il, pürgib ligi 30 noorteklassi sportlast. Saarlastest on normi juba täitnud keskmaajooksja Andi Noot, eesmärgile üritab jõuda mitmevõistleja Rauno Liitmäe.

Saarlased kaotasid Selveris mängides eurosarjas kreeklastele

Selver Tallinn kaotas võrkpalli Euroopa tugevuselt kolmanda karikasarja Challenge Cup 1/16 finaali avamängu, kui kodusaalis jäädi 3 geimis alla kreeklaste Alexandroupolise Ethnikosele. Denis Losnikov tõi oma meeskonnale 9 ja Helar Jalg 7 punkti.

Ratturid valmistuvad koondisega hooajaks Portugalis

Eesti U23 vanuseklassi jalgrattakoondis, kuhu kuuluvad ka saarlased Mihkel Räim, Endrik Puntso, Steven Kalf ja Oskar Nisu, osaleb Lõuna-Portugali kuurortlinnas Albufeiras kolmenädalases treeninglaagris.
Noormeeste suur eesmärk on 2015. aasta 9. augustil Tartus toimuv Euroopa meistrivõistluste grupisõit.

Saarlased avasid jääpurjetamishooaja Lätis

Hooaja alguse võidukihutamine toimus nädalavahetusel Lätis Kišezersi järvel, vahendab Saaremaa merispordi selts.
Värskel jääl olid kolmeteistkümne võistleja hulgas mõõtu võtmas ka saarlased Rene Riim ja Kevin Grass, kes saavutasid vastavalt 6. ja 7. koha, olles seejuures parimad juuniorid.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 119 korda, sh täna 1)