Täna avatakse Kärla pood (2)

RIIULID TÄITUVAD KAUBAGA: Eile lõuna ajal pani Kärla poe müüja Kati Kirs välja karastusjookide pudeleid. Foto: Tambet Allik

RIIULID TÄITUVAD KAUBAGA: Eile lõuna ajal pani Kärla poe müüja Kati Kirs välja karastusjookide pudeleid. Foto: Tambet Allik

Täna hommikul kella 10-st on taas avatud Saaremaa tarbijate ühistule kuuluv Kärla A ja O kauplus.

Poes tehtud ümber- ja juurdeehitused andsid lisaks nii riiuli- kui ka laopinda. See võimaldab ka sortimenti laiendada. Seni ju ei saadudki ruumipuudusel välja panna kogu A ja O võrgustikus saada olevat kaupa.

Suurenenud külmpind võimaldab aga nüüd rohkem välja panna kindlat temperatuuri vajavaid tooteid. Seega ollakse nüüdsest võrdses seisus teiste samasse ketti kuuluvate maapoodidega ja ka Kuressaares asuva Roomassaare poega.

Juurdeehitise osa tehti poele laoks. Sinna viidi üle ka seni peaukse kõrval seisnud taaraautomaat, mille juurde pääseb nüüd eraldi uksest, mis peaks olema mugavam nii taara äraandjatele kui ka poodi sisenejatele. Poe välisukse kõrval on Swedbanki pangaautomaat.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 064 korda, sh täna 1)