Säästukas avati ilusalong (7)

PROOVITÖÖ: Säästuka ilusalongi esimene klient oli Eneken Tedre abikaasa Guido. Foto: Tambet Allik

PROOVITÖÖ: Säästuka ilusalongi esimene klient oli Eneken Tedre abikaasa Guido. Foto: Tambet Allik

Kuressaares Kihelkonna maanteel asuvas Säästumarketis saab eilsest lisaks toidu ostmisele ka juukseid lõigata.

“Pidulik avamine oli laupäeval. Täna läheb juba tööks,” ütles salongi omanik Eneken Teder eile hommikul. Kuigi esimene juukselõikamisaeg oli kinni pandud alles poole üheks päeval, avaldas Teder lootust, et inimesed võtavad uue salongi varsti omaks.

“Kui Auriga keskus välja arvata, on Kuressaares kõik juuksurid ja ilusalongid koondunud kesklinna. Tallinnas on igas suuremas kaubanduskeskuses ilusalong. See on ju loogiline, et tuled poodi ja lased samas majas ka soengu korda teha.

Pole tarviski aega kinni panna,” rääkis ta oma ideest. Tühjalt seisev boks sobis, praegu on salongis kaks juuksuri töökohta, aga juurde tuleb ka maniküür.

Juuksuri juurde on oodatud nii mehed kui ka naised, lapsed ka. Hinnad on suhteliselt soodsad. Pensionäridele tehakse hinnaalandust.

“Juba asukoht Säästumarketis eeldab säästlikumaid hindu,” muigas Teder. Oma klientidena näeb ta ka maainimesi, kes tulevad linna toitu ostma.

“Siin on ju kõik ühes kohas olemas: toidupood, kõrval on lilleäri ja kõik need teised kauplused. Vahest üks väike hubane kohvik võiks veel olla,” rääkis Eneken Teder. Tema ise pakub oma klientidele ooteajal masinakohvi.

Viisteist aastat Tallinnas juuksurisalongi pidanud Teder usub, et juukselõikust vajavad inimesed alati. “Tulge julgesti. Mina olen täis tahtmist tööd teha, mitte päeva niisama õhtusse veeretada,” kinnitas ta.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 863 korda, sh täna 1)