Leisi volikogu istungeid saab järelkuulata (8)

Leisi volikogu istungeid saab järgelkuulataAlates järgmisest istungist pannakse Leisi vallavolikogu istungite salvestused valla kodulehele.

“Kuna meil on aktiivsed volikogu istungid, siis on oluline, kuidas asju arutatakse, kes mida mõtles ja kuidas ütles,” lausus Leisi vallavolikogu esimees Andrus Kandima (fotol), kelle sõnul on seni salvestatud vaid protokolli jaoks.

Kuna inimesed volikogu istungeid tänapäeval kohapeal kuulamas ei käi, kuid külastavad üsna aktiivselt valla kodulehte, siis paneb salvestiste kuulamine ehk rohkem kaasa mõtlema, ütles volikogu esimees.

Kandima sõnul tegi üks volikogu liige ettepaneku istungite ajal ka kaamerad kasutusele võtta. “Minu poolest võivad seal ka kaamerad olla, kui see kohalikes inimestes vaid huvi asjade vastu suurendaks,” nentis ta.

Mõni aeg tagasi püüdis Torgu volinik Kaupo Vipp teha järelkuulatavaks ka sealse volikogu istungeid, kuid volikogu ei nõustunud sellega.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 489 korda, sh täna 1)