Kristina Kastepõld sai politsei tunnustuse

HINNATUD: Kristina Kastepõldu teatakse ka toetava suhtumise tõttu. Foto: politsei

HINNATUD: Kristina Kastepõldu teatakse ka toetava suhtumise tõttu. Foto: politsei

Lääne prefektuuri korraldatud politsei ja piirivalve aastapäeva tähistamise üritusel reedel Pärnus kuulutati välja ka prefektuuri parimad.

Parimaks administratsioonivaldkonna teenistujaks valiti Kristina Kastepõld Saaremaalt. “Tema igapäevane töö on personalitöö. Tänu oma toetavale suhtumisele on ta hinnatud kolleeg ka väljaspool oma maakonda,” kinnitas politsei pressiesindaja Kaja Grak.

Parima noore kolleegi tiitli pälvis aga politsei pressiesindaja Heiko Leesment. Saarte Häälele krimisündmusi vahendav Leesment pälvis tiitli nobedate ja soravate kirjatööde eest. “Lisaks on ta välja pakkunud mitmeid ideid, millest on sündinud head ja toimivad algatused. Olles aktiivne ka töövälises tegevuses, oskab ta näha asju teistmoodi ja neist ka avatult rääkida,” kiitis Grak oma noort kolleegi.

Lääne prefektuuris tunnustatakse parimaid kolleege juba 2005. aastast. Igal maakonnal ja valdkonnal oli võimalik esitada omapoolne parima kandidaat ja nende kandidaatide hulgast hääletab parimad Lääne prefektuuri juhtkond.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 443 korda, sh täna 1)