Baltic Workboats toetab ühendvalla lapsi (9)

Nasval tegutsev laevaehitusfirma Baltic Workboats ja Kaarma vallavalitsus sõlmisid järjekordse kokkuleppe oma piirkonna laste toetamiseks. Seekord hõlmab toetuslepe aga kogu tulevase Lääne-Saare valla piire ehk heategevusse on kaasatud peale Kaarma valla ka Kärla ja Lümanda vald.

“Suurendasime annetuse tulevase Lääne-Saare valla piirideni, sest jõuludeks on uus vald tekkinud ja seega oleme me endisest suurema pere liige,” kinnitas Baltic Workboats AS-i juhatuse esimees Margus Vanaselja.

Kaarma vallavanema Andres Tinno sõnul saavad jõuluannetuse lasterikkad pered, kus on vähemalt kolm ja enam last, puudega lapsed ja toitjakaotuspensioni saavad lapsed.

Neid lapsi, kes nimetatud annetusest osa saavad, on vallavanema sõnutsi 443 ja toetuse kogusumma 22 150 eurot. “Baltic Workboats on taas kord eeskujuks paljudele ja ma loodan, et see eeskuju on lõpuks nakkav,” ütles Andres Tinno.

Baltic Workboats on varem toetanud Kaarma valla paljulapselisi peresid ja toitjakaotuspensioni saavaid lapsi.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 806 korda, sh täna 1)