Aasta puitehitis 2014 on Eikla klubi! (5)

Aasta puitehitis 2014 on Eikla klubiEesti metsa- ja puidutööstuse liidu ja Puuinfo korraldatud konkursi “Aasta puitehitis 2014” pressiteates on võidutöö kohta öeldud järgmist: “Nõukogudeaegse proportsioonitu koolihoone lammutamise järel kerkis samasse täiesti uus ehitis, maast laeni puust. Hoone kolm, taevast vaadatuna tähte meenutavat tiiba on igaüks oma värvi, vormi ja sisuga, külakeskkonnaga harmoneeruv kogukonnasüda on öige asi öiges kohas.”

Hoone arhitekt on Sten Ader OÜ-st Skad Arhitektid, ehitas Mert OÜ ja tellija oli Kaarma vallavalitsus.

Tänavusi võistlustöid hindas professionaalne žürii koosseisus arhitekt Indrek Allmann (Eesti arhitektide liit), õppejõud Karin Paulus (Eesti kunstiakadeemia), professor Targo Kalamees (Tallinna tehnikaülikool), insener Kaupo Koitla (Eesti ehitusinseneride liit), vabakutseline kunstnik Marju Pottisep ja Henrik Välja (Puuinfo, Eesti metsa- ja puidutööstuste liit).

KE

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 458 korda, sh täna 1)