Positiivsusest pakatavad Mägi Mared (5)

MIS ÜHENDAB KOLME MARET? Positiivne ellusuhtumine, naeruhimu, teenindajana töötamise kogemus, täpsusearmastus, sümpaatia eredate värvide ja kuldehete vastu. Pildil (vasakult) Kudjape Mare, Kuressaare Mare ja Kaarma Mare. Foto: Irina Mägi

MIS ÜHENDAB KOLME MARET? Positiivne ellusuhtumine, naeruhimu, teenindajana töötamise kogemus, täpsusearmastus, sümpaatia eredate värvide ja kuldehete vastu. Pildil (vasakult) Kudjape Mare, Kuressaare Mare ja Kaarma Mare. Foto: Irina Mägi

Saare maakonnas elab kolm Mare Mägi nimelist naist. Rõõmsameelsetel ja energilistel Maredel on kõigil otsekui varrukast võtta naljakaid juhtumisi, kuidas neid segi on aetud.

“Algul arvasin, et mul on üks nimekaim,” ütleb Kaarma vallas Viira külas elav Mare Mägi, kes on 22 aastat töötanud Eesti Postis ja lahkus ametist Saaremaa postkontorite juhatajana. Oma nimekaimudest saigi ta esiti aimu tööpostil. “Vaatasin, et mulle on pakk, aga aadress ei ole minu oma,” räägib ta.

Too esimene ilmsiks tulnud nimekaim elas Kudjapel. Möödus kaks kuud, kui kolleegid andsid teada, et Mare Mägile on jälle pakk tulnud, ent aadress oli hoopis teine, kui eelmisel korral. Seekord oli tegemist Sauverest pärit ja Kuressaares elava Mare Mägiga.

“Aga mind ei häiri see nimekaimude olemasolek üldse – väga hea, et mul on nii hea nimi, mis teistele ka sobib,” kinnitab endine posti-Mare.

Ivika Laanet, Kertu Kalmus

Edasi loe laupäevasest Saarte Häälest.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 372 korda, sh täna 1)