Tagavere tankla häirib külaelanikke (4)

Teisipäeva õhtul Orissaare vallavolikogu saalis toimunud külavanemate koosolekul toodi ühe murekohana välja Tagavere külas juba pikka aega kasutumata seisev Saare Kinnisvarale kuuluv endine tankla, mille ümbrus on heakorrastamata ja hoone aknad sisse löödud.

“Kõige hullemas olukorras see ei ole, aga silma riivab küll,” lausus Orissaare vallavanem Vello Runthal, lisades, et tegemist on siiski küla nn visiitkaardiga, mis asub otse suure maantee ääres. “Külainimesed on ise oma bensiiniga ja oma raha eest seal muru niitnud. Prügi on koristanud bussijaama koristaja,” märkis ta.

Vallavanema sõnul saadab vallavalitsus omanikule lähiajal ametliku märgukirja.

Saare Kinnisvara kodulehel on kirjas, et Kuressaare–Kuivastu mnt ääres asuv 1344 m² suurune kinnistu, ärimaa on müügis hinnaga 9700 eurot. Maatükil asub teisaldatav 39 m² ehitusaluse pinnaga endine bensiinimüügikiosk.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 891 korda, sh täna 1)