Vastukaja: Hea idee, küsitavad rakendusviisid (1)

Loodan, et Tom Rüütli arutluse (“Puudega inimesed vägisi reformikatlasse keema”, SH, 8.11) lugejad said teadmisi juurde sellest, mis ootab puudega inimesi lähiajal ees. Ja veel kord – idee puudega isikud tööle rakendada on ju hea – küsitavusi tekitavad selle idee rakendusviisid!

Olgu veel öeldud, et Saare maakonnas on ise endale töökoha loonud või tööle saanud erinevates valdkondades tervelt 1/3 maakonna puudega inimestest. Arvestades suurt hulka erihooldekodus hoolekandeteenustel olevaid inimesi, kelle töövõimetus on püsiv, kuid kel on siin sissekirjutus, leian, et Saaremaa valdades elavad inimesed, kellel on puue või krooniline haigus, on juba ammu tööhõive- ja -võimereformiga iseseisvalt alustanud. Kui veel toimiva ühistranspordi kah üle maakonna koostöös käivitada saaks!

Veronika Allas
Saaremaa puuetega inimeste koja juhataja

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 209 korda, sh täna 1)