Läätsa krevetid said ristikumärgi (3)

Laitse Graniitvillas eile õhtul toimunud põllumajandus-kaubanduskoja lõikuspeol anti tootjatele kätte “Tunnustatud Eesti maitse” ja “Tunnustatud maitse” tunnistused.

Toidutoodete kvaliteedi järjekordne hindamine toimus põllumajandus-kaubanduskojas oktoobris. “Tunnustatud Eesti maitse” päritolu- ja kvaliteedimärk ehk pääsukesemärk anti 32 uuele tootele, “Tunnustatud maitse” kvaliteedimärgi ehk ristikumärgi kandmise õiguse sai 13 uut toodet. Ristikumärgi kandmise õiguse sai ka kaks Läätsa Kalatööstus OÜ toodet: paprika-tšillikrevetid ja küüslaugu-ürdikrevetid.

Toote kõrgele kvaliteedile ja kodumaisele päritolule viitav pääsukesemärk antakse hindamise edukalt läbinud tootele, mille põhitooraine on 100% eestimaine. Toote kõrgele kvaliteedile viitav ristikumärk antakse Euroopa Liidus toodetud tootele, mis samuti on hindamise edukalt läbinud. Ristikumärgi puhul toote valmistamisel kasutatud tooraine päritolu ei kontrollita.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 557 korda, sh täna 1)