Uhke Alaska ja tema malbe sõber Nurr

Nurr ja Alaska põõnamasKui Alaska ja Nurr olude sunnil teise hoiukodusse ümber asustati, oli Nurr nii solvunud, et volksas kapi otsa ja keeras uuele perenaisele otsustavalt selja.

Hoiukodu perenaine kirjutab: “Alles mõne päeva pärast hakkas pead pöörama ja järjest uudishimulikumalt minu tegemisi jälgima. Nädala pärast ei pidanud enam vastu ja tuli nurrudes alla pai nõutama. Omaette olles liikus ta muidugi ka varem ruumis ringi.

Alaska seevastu on kohe kõigi suur sõber ja paitamisest ei väsi. Suur, uhke, lumivalge pikakarvalise kasukaga on ta tõeliselt kuninglik kass. Muigamisi arvame, et Nurr on tema isiklik toidumaitsja, sest alati peab ta kõigepealt Alaska kausist menüü üle kontrollima, kui oma söögi juurde asub.

SONY DSCMõnikord korraldavad nad koos ka tõelisi mürgeldamismaratone. Siis ikka nii, et nende kasutuses olevad tekid-padjad on mööda ruumi laiali loobitud, mänguasjad vedelevad veekausis või kassikempsus. Eks igavus ju kimbutab, kui kogu elu piirdub pikka aega vaid ühe ruumiga. Kõige kurvem koht ongi see, kui nad aknapeal igatseval pilgul jälgivad väljas ringi lippavaid hoiukodu oma-pere kasse.”

Kuna Alaska ja Nurr on väga suured sõbrad ja harjunud koos elama, otsime me neile kodu, kus nad saaksid kokku jääda. Kõige parem, kui see kodu oleks maal, et nad saaksid ka väljas käia, sest neile kahele suurele söögisõbrale oleks vaja rohkem liikumist. Lastega sobivad mõlemad.

Alaska ja Nurriga saab  kontakti helistades telefonil 58370708 või kirjutades aadressil saareloomad@saareloomad.ee

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 127 korda, sh täna 1)