Kuressaare kuursaalis leiab tööd ka talvisel ajal

PALJU ILUSAID SÜNDMUSI: Kuursaali tänavusse kõrghooaega mahtus ka mitmeid pulmapidusid. Oma ilusat päeva otsustasid seal tähistada ka Geidi ja Jaanus Pauts ühes tütarde Stella ja Sannaga. Foto: Raul Vinni

PALJU ILUSAID SÜNDMUSI: Kuursaali tänavusse kõrghooaega mahtus ka mitmeid pulmapidusid. Oma ilusat päeva otsustasid seal tähistada ka Geidi ja Jaanus Pauts ühes tütarde Stella ja Sannaga. Foto: Raul Vinni

Ehkki nn vaiksemal hooajal toimub Kuressaare lossipargi süles asuvas ajaloohõngulises kuursaalis üritusi harvemalt, on nendegi jaoks vaja tublisid töötegijaid. Nii mõnigi töötaja on olemas, ent lisa on vaja sellegi poolest.

Praegu näiteks otsib kuursaal endale kokkasid, nõudepesijaid ja teenindajaid. Pargi Kultuurikeskus OÜ juhatuse liige ja kuursaali restorani peakokk Toomas Leedu märkis, et kuigi praegu on neil väljas kolm töökuulutust, siis on see valik hetkel nii kitsas talviste olude tõttu. Suve saabudes on neil kahtlemata tööd pakkuda ka toateenijale, majutuse administraatorile, kokaabidele ja kondiitrile. “Need töökohad on talviseid töömahtusid arvestades praegu täidetud väga tublide töötajatega,” kinnitas Leedu.

Suvisel ajal on kuursaalis töötajaid umbes 50. “Seega, kes iganes tunneb, et tahaks oma oskusi lihvida suures ja ühtehoidvas kollektiivis, võiks endast teada anda,” julgustas Leedu. Just oskuste lihvimine on tema sõnutsi see, millega tööandja peab väga palju tegelema, kuna vajalikke kogemusi enamikul tööletulijatest pagasina kaasas pole. “Neid tuleb koolitustel õpetada või hakata uuesti meelde tuletama.”

Edasi loe tänasest Saarte Häälest.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 721 korda, sh täna 1)