Johannes Kert: Saaremaa julgeoleku kindlustamine on väga oluline (15)

Riigikaitsest ja julgeolekupoliitikast ning nendest seonduvatest teemadest räägivad esmaspäeval Kuressaares Mosaiigi kohvikus Reformierakonda kuuluvad Johannes Kert ja riigikogulane Kalle Laanet.

Kohtumine, kuhu on oodatud kõik huvilised, algab Mosaiigis kell 16 ja kestab seni, kuni juttu jätkub. Keskpäeval kohtub Johannes Kert Saaremaa ühisgümnaasiumis abiturientidega ning pealelõunal politsei- ja piirivalveametnikega.

“Saaremaa on alati olnud strateegiline piirkond, vaadates sellele nii idast kui ka läänest,” ütles Saarte Häälele kaitseväe endine juhataja erukindral Johannes Kert, lisades, et see tähendab, et Saaremaa julgeoleku kindlustamine on väga oluline. “Me näeme Euroopas selliseid arenguid, mida ei oodatud,” märkis erukindral, viidates Vene ja Ukraina sõjale. Ta lisas, et vähemalt kümme aastat tagasi arvati, et midagi sellist ei saa juhtuda, aga näed, saab küll.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 819 korda, sh täna 1)