Juuksurid ja kosmeetikud, Ajapeatuses tööd jagub

JUUKSURIKS – MIKS MITTE: Ajapeatuse juuksuri Ines Teerni klient on sel pildil oma maja küünetehnik Maris Kivi. Foto: Raul Vinni

JUUKSURIKS – MIKS MITTE: Ajapeatuse juuksuri Ines Teerni klient on sel pildil oma maja küünetehnik Maris Kivi. Foto: Raul Vinni

Kuressaare südalinnas asuva Ajamaja ilu- ja tervisekeskusel Ajapeatus on täna tähtis päev. Salong saab üheksa aastat vanaks, on seejuures saanud varasemast hoopis värskema ja valgusküllasema ilme ning ootab muuhulgas oma töötajaskonda täiendust.

Ajapeatus on sünnipäeva puhul pisut ringi ehitatud: aurusauna ja mullivanni asemel on nüüdsest sootuks uus sissekäik, juuksurite uus ruum on avar ja valgusküllane, kosmeetikutel palju enam ruumi ning massööridelgi on nüüd oma ruum.
Juuksurid on end sisse seadnud endises keskuse spordisaalis. Spordisaaliks oli ruum pisut väike, ent juuksurite jaoks on see tõeline avar palee. See tähendab aga, et ruumi on nüüdsest hoopis rohkematele juuksuritele.

Tööle saab tulla kas või kohe

“Kui varem oli kaks juuksurikohta, siis nüüd on ruumi ja valgust palju ning meil on üks juuksurikoht juures,” ütles Ajapeatuse juhatuse liige Valvi Liblik. Et töö on juuksuritel vahetustega, saab tööd pakkuda koguni kolmele uuele juuksurile.

Edasi loe tänasest Saarte Häälest.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 813 korda, sh täna 1)