Spordiliidu peasekretäriks sai Mari Kald (1)

Spordiliidu peasekretäriks sai Mari KaldSaaremaa spordiliidu uue peasekretärina töötab 27. oktoobrist Mari Kald (fotol).

“Kindlasti vajab uus peasekretär väheke aega spordiliidu igapäeva tegemistesse sisse elamiseks, aga usun, et Mari näol oleme saanud spordiliidule asjaliku, kohusetundliku ja sõbraliku koostööpartneri,” ütles Saaremaa spordiliidu juhatuse esimees Kalev Kütt.

Mari Kald (33) on lõpetanud Saaremaa ühisgümnaasiumi, Tallinna tehnikaülikooli ärikorralduse erialal ja Tartu ülikooli avatud ülikooli psühholoogia erialal. Varem on ta töötanud mitmel administratiivsel töökohal (EAS-is, viimasel viiel aastal Austraalias jm). Mari ema on endine lasteaiakasvataja Mari Kald, isa tuntud kindlustustöötaja Vello Kald, kaksikutest vennad Indrek ja Priit Äripäeva ajakirjanik ja ametikooli autoõpetaja.

Mari Kald ütles, et võistlusspordiga tal suurt seost olnud ei ole, küll aga on ta 14 aastat käinud Tiiu Haaviku võimlemisklubis Gymnastica. Mujal olles on ta tegelenud tantsimise ja jooksmisega.

“Sport on mulle tegelikult alati hingelähedane olnud,” põhjendas ta spordiliidu peasekretäriks kandideerimist. “Kuna olin lapsega kodus, siis oli mul võimalus analüüsida, mis organisatsiooniga ma tulevikus ühineda võiksin, ja jõudsin järeldusele, et see võiks olla seotud spordiga. Nii tuli see pakkumine minu jaoks väga õigel ajal.”

Mari Kald tunnistas, et kuna ta on Saaremaalt viimasel ajal eemal olnud, siis ta siinse spordieluga väga kursis veel pole, kuid esimese asjana tahabki ta oma uues ametis sisse elada ja informatsiooni talletada.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 926 korda, sh täna 1)