Ministeerium pikendab järgmise kooliaasta talvist vaheaega (6)

Haridus- ja teadusministeerium on otsustanud pikendada 2015/2016 õppeaasta talvevaheaega 10. jaanuarini, seisab ministeeriumi üld- ja kutsehariduse asekantsleri Mart Laidmetsa vastuses Euroopa Parlamendi saadiku Yana Toomi kirjale.
“See võimaldab ka õigeusklikel perekondadel 7. jaanuaril jõulusid üheskoos tähistada,” seisab kirjas.

“Koolivaheajad järgivad nädalaloogikat ning ka seda, et uue aasta saabumise järel saaksid lapsed ka puhata. Sellel aastal lõpeb koolivaheaeg nii, et uus veerand saaks alata esmaspäeval. Samuti ka järgmisel aastal. Seetõttu on järgmise aasta koolivaheaeg ka veidi pikem, sest nädalapäevad ja kuunumbrid veidi liiguvad. Igal aastal seetõttu koolivaheajad veidi nihkuvad ja muutuvad,” täpsustas ministeeriumi pressiesindaja.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 012 korda, sh täna 1)