Linnavolikogu keelas avaliku napsitamise (7)

Neljapäeval võttis linnavolikogu vastu määruse, mis keelab alkoholi tarbimise avalikus kohas kogu Kuressaare linna territooriumil.

Kuigi vastuvõetud määrus on pealkirjastatud “Kohtade määramine, kus alkoholi tarvitamine loetakse teisi isikuid häirivaks”, siis tegelikult loetakse napsitamine häirivaks Kuressaare linna kogu haldusterritooriumi avalikes kohtades.

Määruses on siiski viidatud alkoholiseaduses äratoodud erisustele. Seega tohib Kuressaares avalikus kohas alkoholi tarbida toitlustusettevõttes ja väljaspool ettevõtja tegevuskohta, kui toitlustamise alal tegutsev ettevõtja müüb alkohoolset jooki toitlustamise käigus.

Linnavolikogu esimehe Toomas Takkise sõnul võeti otsus vastu ühehäälselt.

Avaliku napsitamise keeld hakkab Kuressaares kehtima kolmandal päeval pärast määruse avaldamist Riigi Teatajas.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 803 korda, sh täna 1)