IRL ootab enne Ligi umbusaldamist ära Rõivase otsuse (23)

Isamaa ja Res Publica Liit (IRL) ei kiirusta riigikogu keskfraktsiooni kavandatava rahandusminister Jürgen Ligi umbusaldamisega ühinema, vaid soovib esmalt anda võimaluse peaminister Taavi Rõivasele küsimus lahendada.

“Praegu on pall peaminister Rõivase ja Ligi käes ja me ootame nendelt selle küsimuse lahendamist,” vastas IRL-i esimees Urmas Reinsalu BNS-i küsimusele, kas IRL ühineb keskfraktsiooni kavandatava umbusaldusavaldusega. “Läheneme samm-sammult.”

Reformierakonda kuuluv Ligi nimetas kolmapäeval Facebooki seinal sotsiaaldemokraadist haridus- ja teadusministrit Jevgeni Ossinovskit muu hulgas “sisserändaja pojaks roosast erakonnast”. Ligi vabandas Ossinovski ees neljapäeval.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 547 korda, sh täna 1)