Ametikooli animatöörid etendasid GOSPA-s Pipit (2)

PIPI JA HÄRRA NILSSON: Kui lapsed olid aardekirstu üles leidnud said Pipi (Marija Samorukova) ja tema lemmik Härra Nilsson (Elise Virve) aega ka lehepildi jaoks poseerida. Foto: Tambet Allik

PIPI JA HÄRRA NILSSON: Kui lapsed olid aardekirstu üles leidnud said Pipi (Marija Samorukova) ja tema lemmik Härra Nilsson (Elise Virve) aega ka lehepildi jaoks poseerida. Foto: Tambet Allik

Koolivaheaja lõpul said Kuressaare GOSPA väikesed kliendid võimaluse koos Pipi ja tema isaga aaret otsida.

Kuressaare ametikooli kutseõpetaja Marve Koppeli sõnul korraldasid õpilased sellist üritust juba kolmandat aastat.

“Koolivaheajal on hotellis üritusi lastele loomulikult rohkem. Meie oleme Kuressaare ametikooli animatööri eriala rekreatsioonikorralduse teise kursuse õpilased. Meil on Pipi, Tommi ja Annika ning härra Nilsson. Pipi isa ootab lapsi üleval Gotlandi saalis. Kogu etendus kestab umbes tund aega,” tutvustas Koppel lapstele eesootavat.

“Õppetööna oleme käinud jalgrattamatkal Lääne-Saaremaal Harilaius. Õpilased on läbi viinud ingliskeelseid linnaekskursioone. Eesmärgiks ongi võimalikult erinevate ürituste läbiviimine,” selgitas ta õppeprotsessi olemust.

Marve Koppel avaldas imestust, et teised Saaremaa hotellid pole neid veel üles leidnud. “GOSPA on alati pakkunud meile esinemisvõimalust. Teised hotellid pole meid veel leidnud, kuigi see eriala on koolis juba kolmandat aastat. Näiteks Tallink kutsub meid oma laevade lastetuppa praktikale,” märkis kutseõpetaja.

Pipi osatäitja Marija Samorukova kiitis lapsi üritusest osavõtu eest, aga enda suhtes oli ta põhjendamatult kriitiline. “Ma võtan selliseid asju väga tõsiselt ja pole päris kindel, kas kõik tuli ikka nii välja, nagu oleks pidanud,” ütles ta.

Lapsed Pipis ei kahelnud. Üks tüdruk märkis vaid, et oli Pipit näinud ka Kuressaare kohvikute päeval, ent siis olnud Pipi tunduvalt väiksem.

Gospa juht Piret Trei ütles, et neil on siiralt heameel koostöö üle ametikooliga. “Hästi sümpaatsed ja hakkajad noored on olnud Gospa väikeste sõpradega tegelemas. Me loodame, et koostöö jätkub ja ehk ühel hetkel saab mõnest tänastest õpilasest Gospa tiimi liige.”

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 504 korda, sh täna 1)