Mees pakub varaste eest vaevatasu

Taavo Kuusiku kirjutas Facebookis, et tema Saaremaa kodust on oktoobri alguses varastatud paadimootor. Mees pani varasteni viiva info eest väja 600eurose vaevatasu.

“Ajavahemikul 6.10–10.10 varastati Saaremaalt minu tubli abiline, Honda päramootor – Honda BF8 SHU (lühike jalg), seerianumber BAAJ-1700477,” kirjutab Kuusiku. Tema arvates pidid pätid tungima Saaremaa kodu aita ja tegutsema üsna varjatult, sest ei naabripere ega külaelanikud märganud midagi kahtlast.

Politsei pressiesindaja Heiko Leesment ütles, et 11. oktoobril kell 15.07 sai politsei kõne, milles kannatanu teatas, et Laimjala vallas Ruhve külas on lukustamata aidast varastatud paadimootor.

“Praegu on politsei jaoks selle sündmuse asjaolud veel selgitamisel ja mingeid olulisi arenguid veel pole. Kindlasti soovitame kõigil inimestel, kellel on juhtunu kohta infot, politsei poole pöörduda,” lisas ta.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 259 korda, sh täna 1)