Ühinev vald registreeris täpitähtedega domeeni

Tulevane Lääne-Saare vald teeb juba väikestviisi ajalugu ka Saare maakonna omavalitsuste domeenide kasutamises. Nimelt on Kaarma vallavalitsuse nimele oktoobri alguses registreeritud domeen www.läänesaare.ee .

Seni ei ole Saare maakonna omavalitsused kasutanud ühtegi täpitähti sisaldavat doomeni. Seda saaksid kasutada näiteks Kärla, Lümanda ja Pöide vald. Neist kahel esimesel kaob oma domeeni vajadus peatselt. Lisaks domeenile läänesaare.ee on Kaarma vald registreerinud ka domeeni laanesaare.ee.

Täpitähtede kasutamine domeenides on lubatud olnud viimased kolm aastat.

Praegu on Lääne-Saare valla internetilehel teadaanne, et alustatakse 1. jaanuaril 2015. Sama teade on üleval ka internetiaadressil saaremaavald.ee, mis registreeriti juunikuus samuti Kaarma vallavalitsuse poolt. Teadupärast käis siis tuline vaidlus teemal, kas ühisvalla nimeks võiks saada Saaremaa vald.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 370 korda, sh täna 1)