Kompetentsikeskuse juht valitakse nelja kandidaadi seast

Tallinna tehnikaülikooli Kuressaare kolledži väikelaevaehituse kompetentsikeskuse juhataja ametikohale laekus eelmisel reedel kukkunud tähtajaks kaheksa avaldust.

Kolledži direktori Anne Keerbergi kinnitusel ei kvalifitseerunud nende hulgast vaid üks kandidaat ja seda põhjusel, et tingimustes oli nõutud ka eesti keele oskust.

Keerbergi sõnul otsustas komisjon teise vooru kutsuda neli kandidaati, kes vastasid oma ettevalmistuselt või töökogemuselt laevaehituse valdkonna profiilile, omasid ka inseneeriatausta või mõnda muud huvipakkuvat tugevust, mis kompetentsikeskuse arengule kaasa aitaks.

Valiku teeb väikelaevaehituse kompetentsikeskuse üheksaliikmeline nõukogu ja kohtumine kandidaatidega on planeeritud 4. novembriks. Anne Keerberg lisas, et vestlusvooru üks eesmärke on muu hulgas välja selgitada, kas mõne kandidaadiga on põhjust ja võimalust edaspidi ka mõnes muus vormis koostööd teha.

“Kõigi kandideerijate motivatsioon on tugev ja kvalifikatsioon muljet avaldav, nii et oleme konkursiga praeguses faasis igati rahul,” kinnitas Keerberg. “Tugevate kandidaatide olemasolu on teatud määral ka tunnustus kompetentsikeskusele ning huvi selle ametikoha vastu ulatub ka Saaremaalt väljapoole.”

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 492 korda, sh täna 1)