Sõnajalad tegid IRL-ile suure annetuse (6)

Erakondade kolmanda kvartali tulude ja kulude aruandest selgub, et Isamaa ja Res Publica Liidu suurimate annetajate hulka on kerkinud  Oleg ja Andres Sõnajalg. Mõlemad vennad annetasid Delfi andmeil erakonnale kumbki 5000 eurot.

Oleg Sõnajalg kinnitas Delfile, et motivatsiooniks IRL-i toetada andis ühiskonnas palju kõneainet tekitanud kooselseadus ning fakt, et Isamaa ja Res Publica Liidu baasil on tegemist ajaloolisi pereväärtusi toetava erakonnaga. Sõnajala sõnul on see esimene kord, kui nad erakonda toetavad, kuid see ei jää ilmselt viimaseks. Oleg lisas, et nähes, kuidas praegune kooseluseadus vastu võeti, on Eestis vaja jõudu, kes ka teist seisukohta suudaks jõuliselt välja öelda. Selleks on loomulikult rahalisi vahendeid vaja.

 

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 795 korda, sh täna 1)

6 kommentaari

 1. asd

  vähemasti mõni veel kes saab aru mis toimub.
  tublid!!!!
  Kooselu seadus on jura

  • ads

   Kas jälle sina, asd?! kooseluseadus on jah yks kõver asi, aga pigem ikka annetatakse muudel põhjustel. ega siis kogu nn rohelise energia dotatsiooni saa oma tasku pista … tuleb ikka seadusandjaid meeles pidada.

 2. Kesik Kärssnina

  Lõpuks ometi hakkab ka neist asja saama. Kui nüüd need naisukesed ka alkoholist võõrutatud saaks, siis oleks kõik igati oki-toki.

 3. Renee

  5+

 4. näljane orav

  aasta oli vilets, põud näpistas, pärast oli vihmane, saak ikaldus, meil kilekotid kõik rahast tühjad, aga valimised ukse ees, olge head vennaksed, kinkige meile ka raha. Meil vaja uued fooliummütsid muretseda, mullivann lekib, seemned läksid hallitama – kuidas me niimoodi suures vaesuses ning hädas riigikogusse valituks saame. Aidake ometi omasooihalejate toetajaid, no aidake.

 5. mina

  Tublid!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.

Tõesta, et sa pole robot